Kao i sve, tako se i priključne mašine razvijaju u tehnološkom smislu. Šta to znači? Praktično uloga svake mašine ostala je nepromenjena u proizvodnji, ali mogućnosti su znatno veće. Ne samo da omogućavaju uštede u radu, već konstrukcijski moraju da zadovolje sve zahtevnije uslove u proizvodnji. Stoga na ovim stranama, pročitajte šta je novo, drugačije, bolje ili lošije u odnosu na pre.

Kverneland Optima V sejalica sa hidrauličnim podešavanjem rama

Farmer Fil Benet je nedavno počeo da u svom poslu koristi sejalicu za kukuruz Kverneland Optima V sa hidrauličkim podesivim okvirom, čime je prema njegovim rečima postiga

Krone Premos 5000 - pokretna peletirka

Krone Premos 5000 je u okviru poljoprivredne mehanizacije prva mobilna peletirka koja proizvodi pelete na parceli sakupljajući slamu iz otkosa ili pak zelenu masu.

Vučena mašina za sakupljanje lešnika

Vučena mašina za sakupljanje lešnika bazira svoj rad na principu usisavanja plodova koji su pali na tlo.

Novi Titan iz LEMKENA

Nova serija, koja će upotpuniti sadašnje EuroTitan i VariTitan plugove, uključuje 14-to brazdni polu-montažni obrtni plug u LEMKEN ekipi.

Gaspardo Primo HYDRO ISOBUS

Primo HIDRO ISOBUS je dostupan u dve verzije širine: 2,53 m ili 2,85 m, sa tri različita Hoper dodatka za spremnik đubriva, koji doprinose maksimalnoj prilagodljivosti op

Kuhn Multi - Leader

Polu nošeni plug Multi-Leader dostupan je u ponudi s više plužnih tela, pa i 6, 7 ili 8 a ima ugrađen jedan potporni točak.

Praktični saveti za kontrolu sejalica pre setve

Polako se približava vreme setve pa da se malo podsetimo šta je sve potrebno uraditi oko pripreme sejačice za širokoredne kulture kako bi se smanili zastoji u setvi.

Amazone Citan 6000

Kao pravilo, nametnulo se da je radni učinak Citan oko jedan hektara na čas po metru radne širine. U isto vreme, potrošnja goriva je samo oko 2,8 l/ha (pokazalo je nezavi

Becker E-motion

Sejalica za okopavine Kongskilde Becker Aeromat E-motion omogućava setvu punog zahvata kao i rad pojedinih setvenih sekcija korišćenjem kombinacije  GPS i kamerama p

Lemken Compact-Solitair

Kombinovano oruđe Compact-Solitair namenjeno je za pouzdanu, efikasnu setvu visoke preciznosti.  Predstavlja kombinaciju alata za obradu zemljišta i setvu.