Pravila korišćenja ovog sajta se primenjuju na sve sadržaje. Prilikom korišćenja bilo kog dela sajta ekspertmagazin.rs, korisnik ima pristup predmetima intelektualne svojine koji pripadaju grupi autora i administratoru sajta. Pa se njihovim korišćenjem   smatra  da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da u celosti prihvataju da je korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

eKSpert sajt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Njihovo neovlašćeno korišćenje smatra se kršenjem autorskih prava i prava intelektualne svojine i podložno je tužbi. Korisnik nema pravo da koristi ili distribuira predmete intelektualne svojine dostupne putem sajta ekspertmagazin.rs, osim u lične i nekomercijalne svrhe. Dalja reprodukcija sadržaja nije dozvoljena, osim uz posebno odobrenje vlasnika i administratora sajta. eKSpert zadržava pravo da može, bez prethodne najave, u svakom trenutku ažurirati podatke na stranicama pripadajućeg web sajta.

Informacije koje su dostupne na sajtu ekspertmagazin.rs,  ne mogu se smatrati osnovom za donošenje značajnih ličnih, finansijskih ili poslovnih odluka, koliko god one bile tačne, autori tekstovai sajt u celini neće snositi odgovornost za neostvarenje bilo kakvih očekivanja u vezi sa tim. eKSpert grupa autora će se potruditi da obezbedi da celokupan sadržaj na sajtu bude precizan. Međutim  ne odgovara za bilo kakvu posrednu ili neposrednu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe nekih od informacija dostupnih na ovim stranicama.

Ukoliko smatrate da je sajt ekspertmagazin.rs na neki način povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Svaka poseta sajtu ekspertmagazin.rs,  znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.