Manitou teleskopski manipulator - mašina za svaki dan

Manitou teleskopski manipulator, telehender model MLT 625 75H je poljoprivredna mašina visoke efikasnosti. Na manipulatoru se ugrađuju pneumatici 18 inča te je klirens od tla 38 centimetara.

Pogledajte galeriju slika

Teleskopski manipulatori, telehenderi francuskog proizvođača Manitou poznati su širom sveta po svojoj primeni u poljoprivrednoj proizvodnji. Posebno se izdvaja serija MLT koja je prisutna u proizvodnji četvrt veka. 

Ove mašine imaju široku primenu u operacijama pretovara i utovara a na  stočarskim farmama spadaju u najkorsinijke mašine. Model MLT 625 se neprestano unapređuje u skladu s zahtevima korisnika. Svojevremeno predstavljen je i model MLT 625 75H kompaktnog dizajna što se uočava u visini manjoj od dva metra  i širini 1,82 metra što omogućava  lako manevrisanje i u skučenom prostoru.

Model MLT 625 75H je mašina visoke efikasnosti:

  1. Na manipulatoru se ugrađuju pneumatici 18 inča te je klirens od tla 38 centimetara što obezbeđuje nesmetano kretanje na  različitim neravnim podlogama.
  2. Hidraulična pumpa kapaciteta 90 litara obezbeđuje visok učinak i brzo reagovanje u izvršenju radnog ciklusa.

Kabina koja zadovoljava visoke ergonomske standarde obezbeđuje  i dobru preglednost radnog prostora zahvaljujući panoramskom pregledu.  Na kontrolnoj tabli  rukovalac može da prati radne parametre kao što su brzina kretanja, radne sate,  a multifunkcionalni nivelator JSM obezbeđuje intuitivno upravljanje u radu. MLT 625 proizvodi se u tri verzije komfora;
  • Classic,
  • Premium i
  • Elite.

Pogledajte galeriju slika Ostavite komentar