Serija 7 McCormick traktora

Osim mogućnosti nabavke poljoprivrende mehanizacije, traktora sa CVT transmisijom korinsicima je ostavljen alternativni izbor transmisije koja će obezbediti performanse usklađene sa zahtevima aplikacije.

Pogledajte galeriju slika

Svojevremeno veliku zainteresovanost  javnosti izazvalo je plasiranje na tržištu serije X7 VT traktora McCormick. Proizvodnjom ove serije traktora proivođač je otvorio novu stranicu u svom radu.  Naime ovo je prva serija traktora sa ugrađenom ZF kontinualno varijabilnom transmisijom.

Osim mogućnosti nabavke traktora sa CVT transmisijom korinsicima je ostavljen alternativni izbor transmisije koja će obezbediti performanse usklađene sa zahtevima aplikacije.  Pet modela traktora snage, od 143 do 175 KS  a uz to jest Power Plus i do 188KS odgovaraju širokom dijapazonu poljoprivrednih radova.
 
Nova serija obezbeđuje rukovaocu i jednostavnost korišćenja kao i komfor u radu što je postignuto zadovoljavanjem savremenih ergonomskih standarda. Naime, kontrole upravljanja smeštene su na naslon na ruku. 

Pogledajte u galeriji kako izgleda traktor.

Pogledajte galeriju slika Ostavite komentar