Poljoprivrednici spremni da ulažu

Prema nezavisnoj anketi DLG-a više od dve trećine farmera  veruje da je njihov biznis trenutno u dobroj poziciji. 

Sajam Agritechnica 2015. potvrdio lidersku poziciju u svetu

Nedavno održan sajam poljoprivredne tehnike, najveći na svetu,  Agritechnica još jedanput se pokazao kao snažan pokretač za inovacije u poljoprivredi, nastavljajući da investira u budućnost. Još jednom, Agritechnica 2015 je učvrstila svoju lidersku poziciju  međunarodnog sajma poljoprivednih mašina i poljoprivrede.

Blizu pola miliona posetilaca

Sa oko 2.907 izlagača i 450.000 posetilaca-uključujući više od 100.000 iz inostranstva, Agritechnica je otišla korak napred ako se uporede podaci sa prethodne sajamske manifestacije, Agritechnica 2013.  Ovo je potvrdio dr. Rihard Granke, CEO DLG u ime organizatora,  na zatvaranju  međunarodnog sajma  poljoprivrednih mašina i opreme  14. novembra 2015.

Da investiraćemo jer verujemo da nam je biznis u dobroj poziciji!

Raspoloženje na štandovima je bilo mnogo optimističnije nego što se očekivalo, a to se reflektovalo kroz spremnost u investiranje. Prema nezavisnoj anketi  više od dve trećine farmera  veruje da je njihov biznis trenutno u dobroj poziciji.  Anketa je pokazala da oni nameravaju da invrstiraju u narednih nekoliko godina, izvestio je DLG DR Grandke.

Inovacije u poljoprivrednoj tehnologiji

Na sajmu je prikazano niz inovativnih poljoprivrednih tehnologija, obuhvatajući komponente i opremu, što su činjenice bez rivaliteta u svetu. Agritechnica je pokretačka snaga za inovacije i izvor inspiracije za poljoprivredu na globalnom nivou. 
Ovde proizvođači poljopriverdnih mašina  predstavljaju poslednje inovacije  za modernu poljoprivrednu praksu širom sveta.

Prikazani su  bazni informativni sakupljački sistemi satelitskog navođenja i visoko precizne poljoprivrede koji omogućavaju korišćenje elektornski upravljanih tehnoologija  što označava i  da procesi mogu biti  automatizovani. Zajedno, ove inovacije daju  farmerima nove mogućnosti  za zadovoljavanje njihovih potreba za unapređenje efikasnosti i konzervacije resursa.
Ostavite komentar