Radijalni poljoprivredni pneumatici Cultor RD

Robna marka poljoprivrednih i industrijskih pneumatika Cultor proširiće svoj opseg u segmentu poljoprivrednih pneumatika.

MITAS a.s., koji proizvodi Cultor u svojim fabrikama u Evropi, ponudiće 46 novih dimenzija radijalnih poljoprivrednih pneumatika označenih sa Cultor RD od januara 2016.
Cultor RD opseg pneumatika je zamena za Mitas RD i svoje korene i performanse vuče od Mitas RD, koji više nije uključen u portfolio robne marke Mitas.

Cultor brend ispod premium linije Mitasa

U ponudi robnih marki MITAS a.s. robna marka Cultor biće pozicionirana ispod linije Mitas Premium. Pod robnom markom Cultor nalaziće se kvalitetni radijalni poljoprivredni pneumatici po konkurentnoj ceni zasnovanoj na sličnom nivou kao i Mitas RD.

Na tržištu od 2016.

Pneumatici pod robnom markom Cultor proizvode se u fabrikama u Evropi. Novi Cultor radijalni pneumatici imaće oznake RD-01, RD-02 i RD-03. U Mitasu polažu nade u Cultor RD-01, za koje kažu da spadaju u svestrane pneumatike za širok opseg primene i pogodne za raznovrsne terene i poljoprivrednu mehanizaciju. Od januara 2016. biće dostupne 22 dimenzije.

Prednosti Cultor RD-02 su visok komfor u drumskoj vožnji i izvrstan prenos snage zbog boljeg prijanjanja i smanjenog proklizavanja u polju. Cultor RD-02 biće ponuđen u osam dimenzija.

Cultor RD-03 su predviđeni za nežan odnos prema tlu i više kapacitete nosivosti što je omogućeno širim dizajnom i velikom količinom vazduha. Kupci mogu birati 16 dimenzija.
 

Ostavite komentar