Domaće kompanije na Agritechnici 2015

Agritechnica je najznačajniji svetski sajam poljoprivrednih mašina i opreme. Ove godine na sajmu će biti oko 2.800 izlagača iz 52 države.

Pogledajte galeriju slika

Dodatne hale

Ove godine zbog dodatne nove hale 20 i prolaza u halu 1 DLG je napravio promene u izlagačkim lokacijama proizvoda po grupama.  Nove lokacije pružaju mogućnost posetiocima da uporede proizvode i inovacije u njihovim specifičnim poljima lako i efikasno. U odnosu na ranije sajamske manifestacije napravljeno je nekolko za posetioce bitni izmena.

Domaće kompanije na Agritechnici 2015

Na ovogodišnjem "Agritechnica 2015" koji će biti održan od 8. do 14. novembra 2015. godine, srpske kompanije će se četvrti put predstaviti sa
svojim proizvodima, koji će biti izloženi na dva nacionalna štanda, štand broj 08B17 (140m²) i 08B18 (70m²).

Na nacionalnim štandovima Srbije biće predstavljeno osam kompanija i to: "Agro Kula", "FPM Agromehanika", "Berko", "Ming", "Agromerkur", "Termometal", "Agria" i "Agroferokop".

Za svakog ponešto

Sajam pruža mogućnosti srpskim kompanijama da se upoznaju sa novim proizvodima i tehnologijama, pronađu nove poslovne prilike, upoznaju nove dobavljače za evropsko i druga inostrana tržišta, sagledaju svoju poziciju u odnosu na  tržišnu utakmicu i konkurenciju. A kakva ih konkurencija očekuje pogledajte u galeriji fotografija.

Pogledajte galeriju slika Ostavite komentar