Novi Claas onlajn portal za polovne mašine

Zainteresovani poljoprivrednici i trgovci, sada na jednom mestu mogu pronaći FIRST CLAAS PLUS korišćene mašine na online portalu CLAAS nove polovne mašine sveta - FIRST CLAAS USED - na www.first-claas-used.com. Portal će biti aktivan na Sajmu Agrotechnica u Hanoveru.

Precizna i detaljan opis mašina

Sve ponude na portalu prati precizan opis mašina - od ukupnog broja radnih sati i broja usluga i izvršenim inspekcijskim kontrolama, do vizuelnog stanja polovnih mašina. Onlajn portal je jednostavan i intuitivan za rad.

Korisnik može da izabere različite filtere za pretragu da brzo pronađe mašine koje imaju opremu koju žele. Korisnik može zatim lako sakupiti ove mašine na privremenu listu omiljenih i uporedi ih.

U kakvom su stanju polovne mašine?

FIRST CLAAS PLUS  program odnosi se na odabrane polovne kombajne, traktore, silažne kombajne. Mašine su starosti do tri godine. Postupak sertifikacije podleže najvišim standardima kvaliteta. To znači da su ove polovne mašine detaljno proverili isključivo stručnjaci u ovlašćenim CLAAS centrima.
 
Pregleda se do 390 tačaka na mašinama za žetvu i do 210 na traktorima. Pregledi uključuju radijatore, kočnice, pojasevi, vrata, kandže, ležajeve, žice razboja, suspenziju za kabine i curenja u motoru i na hidraulici.


Da li je procedura jednostavna?

Još jedna prednost za korisnike FIRST CLAAS je jednostavna procedura kupovine. Oni koji žele da saznaju više informacija o mašinama koje se nude na portalu jednostavno se obrate lokalnom CLAAS trgovcu.

Na dileru je da uspostavi kontakt sa dobavljačem, organizuje transport i logistiku i izdaje fakturu - čak i ako je mašina koja se kupuje iz inostranstva, kažu u CLAAS-u.

Promocija portala na sajmu u Hanoveru

FIRST CLAAS PLUS www.first-claas-used.com biće dostupan i online za vreme sajma Agritechnica 2015.

Zainteresovani posetioci CLAAS 'sajamskog štanda u Hali 13 C 05 može ići na mreži, potražite kroz nove serije polovnih mašina i dobiju stručne savete.

Ostavite komentar